Locaties

🌸 Een Hemelse Reis naar Zelfontdekking: Yoga Retreats in de Soca Vallei 🌸

Verlang je naar een onvergetelijke ontsnapping met jouw dierbaarste vriendinnen, familieleden of alleen? Ontdek de magie van onze op maat gemaakte Yoga Retreats, doordrenkt met de adembenemende schoonheid van de Soca Vallei in Slovenië. Onder de zorgzame begeleiding van Jasmin.

Yoga in de Natuur: Laat je omhullen door de rustgevende energie van de Soca Vallei. Ervaar harmonie in de buitenlucht, omgeven door de majestueuze bergen en kabbelende rivieren.

Verbondenheid met de Natuur: Laat de rustieke charme van onze accommodatie je omarmen terwijl je ontspant in de harmonie van de natuur. Een perfect toevluchtsoord voor diepe gesprekken, reflectie en hernieuwde energie.

Magie van Samenzijn: Ontdek de kracht van verbinding terwijl je met jouw vriendinnen of familieleden deelneemt aan zowel yoga als andere betoverende activiteiten. Samen lachen, groeien en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Betoverende Activiteiten in de Omgeving

Rafting/Kajakken op de Soca-rivier

Laat de adrenaline stromen tijdens een spannend raftingavontuur op de kristalheldere wateren van de Soca-rivier. Voel de kracht van de natuur terwijl je samen met je medereizigers de golven bedwingt.

Wandelen in de Julische Alpen

Ontdek adembenemende uitzichten tijdens schilderachtige wandelingen door de majestueuze Julische Alpen. Verlies jezelf in de schoonheid van de natuur terwijl je wandelt langs pittoreske paden.

Bezoek aan de Boka-waterval

Laat je betoveren door een van de hoogste watervallen van Slovenië, de Boka-waterval. Laat de kracht van het neerstortende water je inspireren en verbind je met de natuurlijke pracht om je heen.

Historische Verkenning van Bovec/Log Cezsoski

Duik in de rijke geschiedenis van Log Cezsoski, omgeven door traditionele architectuur en lokale cultuur. Verken historische bezienswaardigheden, lokale ambachten en de betoverende geschiedenis van deze schilderachtige dorpen.

Ontspanning aan de Soca-rivier

Laat de rust van de Soca-rivier je omarmen terwijl je ontspant aan de oever. Laad jezelf op met de energie van de natuur en geniet van meditatieve momenten langs het kalme water

🌺 Boek Jouw Yoga Retreat op Maat🌺

IMG_20240110_155513