Yogalerarenopleiding

Ben jij gek op Yoga en ervaar jij tijdens de lessen, dat er meer is dan alleen het fysieke aspect? Wil je je verdiepen in wat Yoga is, de filosofie, wijsheid en achtergronden? Wil jij Yoga & Meditatie integreren in je dagelijks leven? Meer leren over jezelf en tijd besteden aan spirituele groei?
Deze opleiding neemt je mee om de schoonheid, oudheid en magie van Yoga & Meditatie te ontdekken. Niet alleen als jezelf docent wilt worden maar ook, als je je eigen practice wilt verdiepen en meer over Yoga wilt ervaren. Je bent van harte welkom deze reis aan te gaan en te ontdekken, wat Yoga voor jou kan betekenen

200 uur Yoga opleiding

Wij bieden kortdurende opleidingen tot yogadocent. De intensieve opleiding tot Hatha Yoga docent wordt gegeven door professionele docenten. Zo leer je meer over de verschillende yogahoudingen (asana’s), adjustments (aanpassingen van houdingen/hands on), fysiologie, anatomie, yogafilosofie, Pranayama, Meditatie, spirituele groei en een gezonde leefstijl. Je leert op een holistische manier lesgeven en weet hoe je de essentie van Yoga op een creatieve manier kunt overbrengen.
Met deze opleiding ben jij gecertificeerd yogadocent 200 h RYS Yoga Alliance, dit is de basis opleiding, gespecialiseerd in Hatha Yoga met als onderdeel Meditatie, Yin Yoga & Vinyasa Yoga.
De Yoga Alliance bepaalt waar een Yoga opleiding aan moet voldoen om kwaliteitsvolle trainingen aan te bieden, met de certificering geeft dat meteen een kwaliteitswaarde aan het instituut, de opleiding en de docenten. Bovendien geeft je dat na het afronden van de opleiding ook de vrijheid om met een erkend certificaat wereldwijd yogales te kunnen geven.
Tijdens de opleiding word je begeleid door onze ervaren trainers, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. We hanteren een prettige balans tussen goed leren lesgeven en verdieping in de yogafilosofie, jouw persoonlijke ontwikkeling en hoe wij de eeuwenoude traditie en kennis van Yoga vertalen en toepassen kunnen op de moderne tijd & het dagelijks leven.

Data 200h opleiding 2024:

  • privé of in een kleine groep te boeken op afspraak

Prijs €2.799,-

Wil je meer weten over de 200 h opleiding, wij verheugen ons erop van jou te horen
Info@jasminyoga.eu

Toen ik mij inschreef voor de Yoga Teacher opleiding wist ik al dat het goed was. Jasmin weet op een prachtige manier de filosofie en de praktijk met ons westerse wereldbeeld te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Vanuit oprechte verbinding, geeft ze de ruimte voor onze eigen transformatie. Ze raakt ons aan en weet de liefde in onszelf te vergroten. Yoga is thuiskomen en als je dat bij Jasmin mag doen is dat ook nog eens thuiskomen in een hele warme en liefdevolle omgeving. Namaste Jasmin.
Mandy
"Ik ben heel blij dat ik bij jou de teacher opleiding mag volgen."
In september 2020 startte een prachtige reis, tijdens de 200hr yogaopleiding teacher training. Met een prachtig ritueel werd het startsein gegeven voor een reis van yoga. De opleiding is verbindend, creatief en prikkelend. Er zijn verschillende werkvormen die je helpen te groeien en te ontwikkelen, om zo de yoga levensstijl te begrijpen en te omarmen. Jasmin is als docente inspirerend, warm, toegankelijk en stemt goed af op de groep en de individu. De trainingsdagen zijn liefdevol en dragen bij tot groei en ontwikkeling. Samen met Jasmin ga je op zoek naar jouw yoga, je unieke innerlijke licht en de asana’s/ yoga houdingen die passen bij jouw stijl, maar ook bij de stijl van de groep. Je leert nog meer oog te hebben voor elkaar en te vertrouwen op “ alles wat je al in je hebt”. De praktijkdagen hebben theoretische diepgang, maar ook fysieke oefenmomenten waarin een ieder voortdurend en een positieve wijze uitgedaagd wordt. Zowel met yoga houdingen, meditatieoefeningen als ademhalingstechnieken. Tijdens de opleiding leer je meer over de fysieke kant van yoga, anatomie maar ook over de yoga way of life. Er is ruimte voor dialoog en uitwisseling. Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die yoga in zijn hart meedraagt, meer wil weten over yoga maar ook de kunst van yoga wil overbrengen op anderen of integreren in het eigen leven. De opleiding heeft mij al doen groeien en ontwikkelen. Ik gun dit iedereen.
Summer
"De opleiding is verbindend, creatief en prikkelend."