Over Jasmin

In 2015 ben ik begonnen met het delen & introduceren van Yoga in Nederland, met het openen van het Yoga Centrum Assen ontstond een plek voor verbinding & herkenning waardoor Yoga voor mij een levensfilosofie is geworden. Door jarenlange ervaring en verdere ontwikkelingen ben ik mij sinds 2023 gaan richten op de verdieping in vorm van yoga retreats en het ondersteunen van vrouwen op hun eigen weg. Samen het leven mooier maken, dat is mijn missie. Voor iedereen die kennis wil maken met Yoga, of voor meer informatie en om je aan te melden voor een les, opleiding of retreat, kan je mij bellen, mailen, sms-en of je kunt je inschrijven op de inschrijf pagina.

Mijn weg

Passie voor Yoga, balans & harmonie
Yoga is voor mij een levenswijze waarin ik nieuwe kracht en energie kan vinden, terug kan naar de essentie, mij weer verbinden met de bron van inspiratie, mijn passie.

Door Yoga leren wij onszelf steeds beter kennen en voelen we weer harmonie tussen het lichaam, geest & ziel. Mijn inspiratie is om samen met jou weer de weg terug naar binnen in te slaan en vrede in & met jezelf te kunnen vinden. De alledaagse bezigheden even te vergeten, je gedachten los te kunnen laten en je weer helemaal comfortabel, ontspannen en verbonden te voelen.

Opleiding
Ik ben opgeleid voor werk in de medische en cosmetische sector en vond in Yoga een totaal andere levensweg. Mijn gevoel bij Yoga was zo uniek en inspirerend, dat ik dit ook graag andere mensen wilde laten ervaren. Mijn opleidingen in India, Bali, Duitsland en Nederland (RYT 500 Yoga Alliance) waren een geweldige hulp bij verdere ontwikkelingen van mijn toewijding & liefde voor Yoga.

Lessen/Reizen
In de lessen en op reizen onderwijs ik verschillende vormen Yoga met elementen van Ayurveda,  traditionele Chinese geneeskunde en natuur spiritualiteit. Met wijsheid van oeroude tradities, rituelen, vrouwencirkels en de kracht van de natuur terug naar meer helderheid, energie, verbondenheid, balans en ruimte voor intuïtieve ontwikkeling.

20210910_131435
20220801_142537