Yogavakanties

Met ons kun jij een weekend, midweek of een hele week lang de dagen starten met Yoga, genieten van lekker & gezond eten, samen mediteren en genieten van rust & ruimte…wij nemen jou mee op reis naar Slovenië om de alledaagse bezigheden te ruilen voor diepe ontspanning en tijd voor jezelf. De reizen zijn toegankelijk, niet alleen voor de gevorderde yogi maar ook voor de beginnende. 

Wij beginnen de dag met Meditatie en dynamische Yoga in de natuur en aan het water, ervaren hoe ons de elementen ondersteunen in ons eigen krachvol groeiproces en maken weer contact met onszelf. Na een gezamenlijke lunch is er tijd voor rust, zwemmen of wandelen. In de middag zijn er op 2 dagen hiking touren in de Triglav nationaal park gepland en na een gezellige avondeten sluiten we de avond af met zachte yin/restorative Yoga en Yoga Nidra.

Midden in de natuur, aan de Soča rivier ligt de oude boerderij in een rustgevende omgeving aan de Alp Adria en Juliana trail. Genieten van de groene en krachvolle omgeving met waterfallen, de bergen en het water.

Je verblijft in een 2 persoons kamer met maximaal 4 personen, gedelte badkamer en eigen toilet. De tuin nodigt uit om te lezen, in de hangmat te liggen of aan het strand te gaan zwemmen.
De maaltijden worden gemaakt van locale producten en de groenten komen uit de eigen biologische tuin.

Naast het dagelijkse Yoga&Meditatie programma is er ook de mogelijkheid om actief te zijn met bijvoorbeeld combineren verschillende soorten hiking, rafting, kajakken of mountainbiken.

Mei-oktober prive retreats en

19-24 mei 2024 Vrouwen Yoga Retreat

Voel je uitgenodigd, wij verheugen ons op jou….